Blog 1
Het is weer tijd om onze binge-list van Netflix een update te geven, want er zijn weer een heleboel leuke series bijgekomen die je heel graag wilt zien!

Riverdale
Dit is een serie die over het dorpje Riverdale gaat waar in eerste instantie nooit iets spannends gebeurd tot er een moord is gepleegd. Archie en zijn vrienden raken hierbij betrokken en ontdekken het ware gezicht van het dorp. Iedereen heeft een duister geheim en raakt verstrengeld in elkaars problemen. Naast alle geheimen is er de eeuwige strijd door een tweedeling van het dorp. De South-side Serpents is een bende die altijd in conflict is met het Noorden van het dorp waardoor er veel relaties op gespannen voet liggen, maar toch zijn de twee delen meer met elkaar verbonden dan we denken. Er zijn nu twee seizoenen van Riverdale beschikbaar dus ga ze gauw kijken!

Doctor Foster
Ook deze serie heeft twee seizoenen uitgebracht waardoor je aan de buis gekluisterd blijft. Doctor Foster heeft haar eigen dokterspraktijk en een fijn leven met haar man en kind, tenminste dat lijkt zo. Ze krijgt sterk het vermoeden dat haar man een affaire heeft en raakt hierdoor compleet geobsedeerd. Speelt haar man spelletjes met haar of is het toch haar eigen brein?

The Sinner
Met smart wachten we op het tweede seizoen van deze bloedstollende serie, want wat is The Sinner spannend! Een jonge vrouw gaat een dagje met haar gezin naar het strand waar ze op klaarlichte dag uit barst in woede en een willekeurig persoon om het leven brengt met heel veel messteken en kan geen reden bedenken waarom ze dit heeft gedaan. Wat is de reden dat ze tot staat is in moord? En waarom brengt ze juist deze persoon om het leven?

Atypical
Een lekkere luchtige en grappige serie is Atypical. Je volgt hier het leven van de achttienjarige jongen Sam. Hij heeft autisme en Atypical neemt je mee door de reis naar zijn ontdekking naar liefde, zelfbewustzijn en onafhankelijkheid. Verder vertelt het verhaal ook de kant van de rest van het gezin hoe het is om Sam zijn autisme om te gaan wat een ieder weer op zijn eigen manier doet. Al met al, erg grappig want Sam is erg ongenuanceerd wat hysterische momenten oplevert.

Travellers
Wat brengt de toekomst? In de serie Travellers brengt de toekomst het bewustzijn van mensen naar het lichaam van iemand in het heden wanneer hij of zij overlijdt met als doel een betere toekomst te creëren. Er is alleen een probleem, want de traveller die in het heden arriveert moet ook het leven leiden van de gastheer. De Travellers vormen samen een team en proberen te voorkomen dat de toekomst volledig op zijn kop wordt gezet.  

Héél véél kijkplezier!

 

Geschreven door Eva van Schaik

Laat een bericht achter