the-bucket-list-logo

Je bent jong en je wilt wat! Nou eigenlijk ben je jong en je wilt zo veel. Er is ook ontzettend veel leuks om te doen en er valt nog zoveel te ontdekken. Wij hebben een bucketlist opgesteld met dingen die je altijd nog een keer zou kunnen doen en ter inspiratie.

 1. Alleen op reis gaan

  Het klinkt heel cliché maar als je nog nooit alleen op reis bent geweest is dit zeker een aanrader. Het ultieme gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid!

 2. Ga op date met een onbekende, een blind-date

  Dit klinkt een beetje gek en lijkt in eerste instantie heel lastig gezien het feit je als een member van de FBI van alles kunt ontdekken over iedereen en mensen in online apps kunt vinden. Maar vraag eens aan een vriend of vriendin als je nog vrijgezel bent of zij nog een leuke vrijgezelle vriend of vriendin hebben en probeer op deze manier een date te regelen zonder dat je nog iets weet over degene. Is dit geen optie dan kun je altijd nog een keer gaan speeddaten!

 3. Solliciteer op je droombaan

  Iedereen heeft vast een baan die je altijd al had willen hebben, maar waar je totaal niet voor gekwalificeerd voor bent. Leuk om eens spontaan te solliciteren en te kijken wat er gebeurt!

 4. Bestel een dure fles champagne

  Misschien moet je hier nog eventjes voor sparen, maar hoe leuk is het als je een keer uit eten gaat en een super dure fles champagne erbij kunt drinken. Fancy!

 5. Noorderlicht bekijken

  Laat je betoveren door het magische licht in het noorden. Prachtig om eens gezien te hebben.

 6. Zonsopgang

  We hebben allemaal waarschijnlijk meer dan eens de zon zien ondergaan, maar heb je ook wel eens de zon zien opkomen? Een spectaculair gebeuren. Zet vroeg de wekker neem een lekker dekentje mee en ga richting het strand of een wat hoger gelegen gedeelte.

 7. Reis naar een surprise bestemming

  Pak je koffers in en kies blind op een kaart of wereldbol een bestemming en vlieg hier heen.

 8. Ga op een meditatie retraite

  Dit kan iets heel zwaars zijn, maar ze noemen het een verrijking voor de geest. Zonder je een week af in een klooster waarin je compleet offline gaat en geen contact hebt met de buitenwereld en puur en alleen met jezelf.

 9. Zie de reuzensequoia’s

  Je vraagt je vast af wat dit is, maar dit zijn zo een beetje de allergrootste en hoogste bomen ter wereld. Deze kun je vinden in Amerika, Californië in het Sequoia National Park. Laat je overweldigen door hun grootsheid.  

 10. Help de wereld en doe mee aan een vrijwilligersproject

  Dit kan natuurlijk met mensen maar bijvoorbeeld ook met dieren, maar zet je minstens eenmaal in je leven voor iets of iemand anders in! Je houdt hier gegarandeerd een geweldig gevoel aan over. Ben je ook nog eens fan van reizen? Dan kun je er ook altijd nog voor kiezen om dit in het buitenland te doen.

Heb jij nog leuke ideeën? Voel je vrij om ze met ons te delen! 

Geschreven door Eva van Schaik

Laat een bericht achter