kerstcadeaus

Kerst komt steeds dichterbij, en dat betekend twee dagen vol gezelligheid, liefde, heel veel lekker en oja, de cadeautjes onder de kerstboom. ‘K*t’ hoor ik je denken, door alle drukte ben jij helemaal vergeten cadeautjes te halen. De inspiratie ontbreekt ook nog eens. Gelukkig zijn wij de redder in nood met een artikel vol leuke kerstcadeautjes, in principe voor studenten, maar je kunt het natuurlijk ook toepassen op je oma, opa, vader of moeder bijvoorbeeld. Heel veel succes! 

Boek: 500 studenten maaltijden 

9200000040774526

Goh, deze had je natuurlijk niet verwacht bij de ideale studentencadeau’s. Een kookboek voor studenten is ideaal, dan wordt het namelijk niet iedere avond een pasta pesto, wraps of een andere typische studentenmaaltijd. Dit kookboek kost 9,99 euro en is o.a. te koop bij de Bruna.

Lightbox

9200000065380813

De lightbox is op dit moment helemaal hot en daarom ook een perfect kerstcadeau. Het is goed om er bij te vertellen dat het cadeau iets meer is weggelegd voor meiden dan voor jongens. De prijzen van een lightbox liggen rond de 30 euro en zijn bijvoorbeeld te koop bij Wehkamp of Hema.

Beerpong set

9200000050625214

Het meest gespeelde studentenspel ever kan niet ontbreken als cadeau onder de kerstboom. Het is leuk om als klein cadeau er bij te geven, en misschien ’s avonds direct te gaan spelen? Een beerpong set is bij verschillende winkels te kopen en de prijzen zullen tussen de 5-10 euro liggen.

Egg timer

magic-colour-changing-in-pan-kitchen-egg-timer-311-p

’s Ochtends een lekker, hard, medium of soft gekookt eitje heeft iedereen wel eens in in! Deze egg timer helpt jou timen bij een voor jouw perfect gekookt ei. Een egg timer kun je kopen bij bijvoorbeeld de Xenos en kost geen ei, uh drol!

Mens Erger Je Niet – Ludo drinkspel

9200000057557055_1

Om in de drinkspelletjes te blijven hebben we hier nog een spel voor onder de kerstboom: het Mens Erger Je Niet drankspel. Tijdens dit spel worden er gegarandeerd een hoop shotjes geat. Het Ludo spel kun je kopen via Bol.com en kost 16,80 euro.

Self stirring mug (14,95)

Ja! Het bestaat echt! Een mok die vanzelf roert, ideaal! Voor degenen die het niet geloven, check dan het filmpje hierboven! Deze zelf-roerende mok vind je in verschillende online webshops en de prijzen liggen rond de 15 euro.

Een staatslot

anp-30416486_0

Wat zou dat lekker zijn! Het nieuwe jaar in gaan met wat extra money! Een lot om mee te spelen aan de oudejaarstrekking zou daarom ook een heel leuk cadeau zijn! Je hebt al een lot vanaf 15 euro!

Hopelijk heb je nu wat inspiratie voor een leuk kerstcadeau! Wat vind jij het leukste kerstcadeau om te krijgen? Let us know! 😉

 

Geschreven door Manon van Zwol

Laat een bericht achter